Uzení
D

Uzení

Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Schmid Jeremy

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili.  Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
 
Číst více
Počet stran 160
Datum vydání 15.10.2018
Formát 215x270 mm
Hmotnost 0,46 kg
Jazyk čeština
EAN 9788027106523
Věk od 0
Druh zboží Tištěné knihy
Vazba Šitá vazba