Nakládáme zeleninu
D

Nakládáme zeleninu

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení

Lorenz-Ladener Claudia

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Číst více
Počet stran 120
Datum vydání 20.07.2016
Formát 165x240 mm
Hmotnost 0,25 kg
Jazyk čeština
EAN 9788024757858
Věk od 0
Druh zboží Tištěné knihy
Vazba Šitá vazba