Uzení, nakládání a konzervování masa
D

Uzení, nakládání a konzervování masa

od šunky po žebírka

Gahm Bernhard

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. V
Počet stran 128
Datum vydání 17.04.2012
Formát 170x235 mm
Hmotnost 0,24 kg
Jazyk čeština
EAN 9788024742663
Věk od 0
Druh zboží Tištěné knihy
Vazba Šitá vazba